Individuele opstelling

Door middel van een individuele opstelling kijken we samen naar de kern van het thema waar je tegenaan loopt. Dit doen we individueel: alleen jij en ik zijn aanwezig. 

Het familiesysteem (vader, moeder, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes, etc.) waarin jij geboren bent wordt gerepresenteerd met behulp van vloerankers (papier op de grond), poppetjes of met een opstelling in de mind.  De vorm die we kiezen wordt afgestemd op jou als persoon en je thema.

We beginnen de sessie door eerst rustig kennis te maken en de kern van je probleem te achterhalen. Vervolgens start ik de opstelling met een korte meditatie en daarna leg ik de vloerankers neer. Jij en ik staan allebei in de opstelling. Tijdens de opstelling begeleid ik je. Ik stel jou vragen over wat je voelt, en zal je vragen om bepaalde systemische zinnen uit te spreken. Dit alles hoef je niet te begrijpen, het gaat om de beweging van de ziel en niet om de beweging van je hoofd. 

Vertrouw erop dat datgene wat zich laat zien precies goed is voor jou op dit moment, en de opstelling zijn werk doet. Daar hoef jij verder niets voor te doen.

Kosten: 100 euro voor een individuele sessie (duurt ong. 1 tot 1,5 uur)

Via bovenstaande knop vul je een contactformulier in. Ik zal contact met je opnemen voor meer informatie of een afspraak.